Vind de brace die bij jou past

  • Bovenlichaam

  • Onderlichaam

  • Accessoires

  • Reset de zoekfilter

Zamst EK-5 Kniebrace 01

Zamst EK-5 Kniebrace

49,95

De Zamst EK-5 kniebrace wordt aanbevolen wanneer je last hebt van het een pijnlijke knieschijf (patella) en/of van lichte instabiliteitsklachten in de knie. Voor een goede ondersteuning van de knie in alle fases bij zowel preventie als revalidatie na blessures.

Bekijk deze oplossing
Zamst A1 Enkelbrace 01

Zamst A1 Enkelbrace

49,95

De Zamst A1 Enkelbrace geeft een uitgebalanceerde combinatie van mobiliteit en stabiliteit, waarbij de hele enkel stevig vast wordt vastgehouden. Ongewenste inversie en eversie bewegingen van de enkel worden beperkt.

Bekijk deze oplossing
Zamst JK Band patellabrace 01

Zamst JK-Band Patellabrace

19,95

De Zamst JK Band patellabrace wordt aanbevolen bij klachten als een patellapees-ontsteking, jumpers knee en de ziekte van Osgood Schlatter.

Bekijk deze oplossing
Zamst ZK-3 Kniebrace 01

Zamst ZK-3 Kniebrace

Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €39,95.

De Zamst ZK-3 kniebrace ondersteunt de knie door goede stabiliteit te geven bij zijwaartse kwetsbaarheden. Deze kniebrace beschermt en dient als medium ondersteuning voor mensen met lichte instabiliteitsproblemen in de knie.

Bekijk deze oplossing
Zamst ZK-7 Kniebrace 01

Zamst ZK-7 Kniebrace

79,95

Zamst ZK-7 is de kniebrace bij blessures aan knie- en kruisbanden (ACL, PCL, MCL en LCL). Verlicht direct pijnklachten door het kniegewricht te stabiliseren. Voorkomt en beperkt ongewenste bewegingen.

Bekijk deze oplossing
Zamst Elleboog Sleeve - Skystep

Zamst Elleboog Sleeve

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95.

De Zamst Elleboog Sleeve is heel eenvoudig aan te brengen en geeft ondersteuning en pijnverlichting bij een overbelast ellebooggewricht en elleboogblessures.

Bekijk deze oplossing
Zamst AT1 Achillespeesbrace

Zamst AT1 Achillespeesbrace

39,95

De 3D vorm van de brace past zich moeiteloos aan elke voet aan en heeft daardoor altijd een perfecte plaatsing.

Bekijk deze oplossing
Zamst ZK-X Kniebrace 01

Zamst ZK-X Kniebrace

99,95

De Zamst ZK-X kniebrace stabiliseert het kniegewricht optimaal bij een kwetsbare voorste kruisband (ACL), binnenband van de knie (MCL), buitenband van de knie (LCL) en bij meniscus problemen tijdens fysieke activiteiten.

Bekijk deze oplossing
Zamst RK-1 Plus lopers knie brace 01

Zamst RK-1 Plus Lopers Knie Brace

69,95

De Zamst RK-1 Lopers knie brace is de meest innovatieve brace bij een runners knee. Voorkomt irritatie & onstekingen bij het iliotibiale bandsyndroom (ITBS).

Bekijk deze oplossing
Zamst IW-2 IJszak bandage - Skystep 01

Zamst IW-2 IJszak Bandage

79,95

De Zamst IW-2 ijszak bandage gebruik je om blessures te behandelen met warmte- en koude therapie. Geschikt voor het koelen van grotere lichaamsdelen.

Bekijk deze oplossing
Zamst IW-1 Coldpack bandage - Skystep

Zamst IW-1 Coldpack bandage

49,95

De Zamst IW-1 Coldpack bandage is een effectief hulpmiddel om blessures te behandelen met warmte- en koude therapie. Het coldpack wordt geleverd met een handige…

Bekijk deze oplossing
Zamst IJszak -cold-hot pack -Skystep

Zamst IJszak – Cold/hot pack – in 3 maten

18,9522,95

De Zamst ijszak kun je gebruiken bij de behandeling van blessures met warmte- en koude therapie. De ijszak kan gevuld worden met ijs en koud water, maar ook met warm water.

Bekijk deze oplossing
Zamst MS-K Voet Tape - Skystep

Zamst MS-K Voet Tape

20,00

Zamst MS-K voet tape is een voorgesneden sporttape voor de voet en wordt ook wel kinesiotape of medical-taping genoemd. Super eenvoudig in gebruik!

Bekijk deze oplossing
Zamst MS-K Enkel Tape - Skystep

Zamst MS-K Enkel Tape

20,00

Zamst MS-K enkel tape is een voorgesneden sporttape en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van overbelaste spieren, problemen met het enkelgewricht, stabilisatie…

Bekijk deze oplossing
Zamst MS-K Knie Tape - Skystep

Zamst MS-K Knie Tape

20,00

Zamst MS-K Knie Tape is een voorgesneden sporttape voor de voet en wordt ook wel kinesiotape of medical-taping genoemd. Super eenvoudig in gebruik!

Bekijk deze oplossing
Zamst-MS-K-Kuit-Tape---Skystep

Zamst MS-K Kuit Tape

20,00

Zamst MS-K kuit tape is een voorgesneden sporttape en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van overbelaste kuitspieren. Deze pre-cut sporttape wordt ook wel…

Bekijk deze oplossing
Zamst Pols Wrap - Skystep 01

Zamst Pols Wrap

19,95

De Zamst Pols Wrap is een lichtgewicht elastisch compressieband en is gericht op het stabiliseren van de pols, zonder in te leveren op de bewegingsvrijheid.

Bekijk deze oplossing
Zamst Polsband - Skystep

Zamst Polsband

19,95

De Zamst polsband is een lichtgewicht compressieband voor de pols met optimale ondersteuning maar met maximale bewegingsvrijheid.

Bekijk deze oplossing
Zamst duimbrace - Skystep 01

Zamst Duimbrace

43,95

De Zamst duimbrace is een unieke, ultradunne brace voor de duim. De duim krijgt voldoende rust en kan optimaal genezen na blessures.

Bekijk deze oplossing
Zamst Compressie Arm Sleeve - Skystep

Zamst Compressie Arm Sleeve

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €24,95.

Afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor de spieren minder snel vermoeid raken, kans op blessures neemt af en de armspieren herstellen sneller en beter.

Bekijk deze oplossing
Zamst Elleboogbrace - Tennisarm - Golfarm - Skystep

Zamst Elleboogbrace

29,95

Deze elleboogbrace is heel eenvoudig aan te brengen en geeft ondersteuning en pijnverlichting bij een tennisarm of golfarm.

Bekijk deze oplossing
Zamst Schouderbrace - schouderbandage

Zamst Schouderbrace

99,95

De schouderbandage biedt een uitstekende stabiliteit aan de schouder en beperkt ongewenste bewegingen.

Bekijk deze oplossing
Zamst ZW-5 Rugbrace

Zamst ZW-5 Rugbrace

69,95

Deze lichtgewicht rugbrace biedt ondersteuning en pijnlichting voor diegenen die lijden aan lage rugklachten.

Bekijk deze oplossing
Zamst SS-1 Shin Splint Bandage

Zamst SP-1 Shin Splints Bandage

69,95

Deze lichtgewicht brace biedt ondersteuning en pijnlichting voor diegenen die lijden aan mediale tibiale stresssyndroom (MTSS), bekend als Shin Splints.

Bekijk deze oplossing
Zamst CS-1 Kuitbandage

Zamst CS-1 Kuitbandage

39,95

Deze elastische compressie-bandage wordt gedragen om de kuit te beschermen en warm te houden. Voor preventief gebruiken of na blessures.

Bekijk deze oplossing
Zamst TS-1 Dijbeenband

Zamst TS-1 Dijbeenband

49,95

Deze elastische compressie-bandage kun je dragen om het bovenbeen te beschermen en warm te houden.

Bekijk deze oplossing

Zamst JK-2 Kniebrace

59,95

De Zamst JK-2 kniebrace is de meest geavanceerde kniebrace bij patella- (knieschijf) en patellapees problemen.

Bekijk deze oplossing
Zamst Filmista Polsbrace

Zamst Filmista Polsbrace

34,95

Deze ultradunne en lichte sportbrace wordt gebruikt als preventieve polsbrace en geeft ondersteuning aan de pols bij intensieve beweging van racketsporten en slagsporten.

Bekijk deze oplossing
Zamst A2-DX Enkelbrace

Zamst A2-DX Enkelbrace

69,95

De brace biedt een stevige stabilisatie aan de enkel en beperkt inversie en eversie bewegingen.

Bekijk deze oplossing
Zamst Filmista Enkelbrace

Zamst Filmista Enkelbrace

44,95

Deze ultradunne en lichte sportbrace wordt gebruikt als preventieve enkelbrace bij zwakke enkels en na enkelblessures zoals een verzwikking of verstuiking.

Bekijk deze oplossing

Braces van het topmerk Zamst

Zamst is een topmerk van braces voor sporters en atleten, opgericht in 1993 door Nippon Sigmax Co., Ltd., een fabrikant van medische hulpmiddelen die al 45 jaar producten voor de orthopedie ontwikkelt en produceert. Altijd met het oog op het ontwikkelen van producten die blessures helpen te voorkomen en sportprestaties te verbeteren door de kennis en het advies van sportartsen, sporttrainers en andere professionals te integreren, en door naar sporters zelf te luisteren. Kwaliteit en functionaliteit zijn de redenen waarom veel topsporters, zowel professioneel als amateur, de producten van Zamst met veel succes gebruiken.

Daarom kies je voor de braces van Zamst

Zamst streeft er altijd naar om de nieuwste onderzoeksresultaten van over de hele wereld in te halen en die kennis te gebruiken voor haar productideeën. Achter elk type brace zit jaren onderzoek en knowhow om tot het beste resultaat te komen. Opmerkingen en meningen van sportartsen, sporttrainers en sporters worden meegenomen tijdens de productontwikkeling. Zo werken zij samen toe naar braces met maximale ondersteuning en een goede pasvorm zonder dat je beperkt wordt in bewegingsvrijheid. Zo wordt de nadruk door Zamst altijd gelegd op evidence-based productontwikkeling door academisch onderzoek.

Zamst braces bestel je gemakkelijk online

Voor een blessure aan vrijwel elk lichaamsdeel hebben wij een passende Zamst brace in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een armbrace, duimbrace, polsbrace, rugbrace, schouderbrace, achillespeesbrace, dijbeenbrace, enkelbrace, kniebrace, kuitbrace of scheenbeenbrace. Bij ons vind je ze allemaal! Zamst braces bestel je bij Skystep gemakkelijk online via onze webshop. Aan de hand van onze handige filters vind je altijd de juiste brace bij jouw blessure of lichaamsklacht. Wij proberen altijd om onze producten een zo duidelijk mogelijke product omschrijving mee te geven. Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch twijfelt over welk product je het beste kunt kiezen. Voor een deskundig advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Vragen over de braces van Zamst?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
Zamst Braces - Icing