Inhoud

  Meer informatie

  Wat zijn basic sokken of crew sokken?

  Basic sokken of crew sokken worden gezien als de meest gangbare sokken en noemen we daarom dan ook wel normale sokken. Deze lengte van deze sokken ligt meestal ronde 15 a 20 centimeter. Daarmee bedekken ze dus ongeveer de onderste helft van je onderbeen. Een basic sok of crew sok komt ongeveer tot halverwege de kuit.

  De geschiedenis van dit woord vindt zijn oorsprong in 1948. De naam crew sokken komt vermoedelijk uit de hoek van de marine. Daar waren deze sokken namelijk een onderdeel van het uniform. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen ze in huis en draagt ze regelmatig. Crew sokken zijn dan ook het populairst en worden wereldwijd het meest gebruikt.

  Basic sokken en crew sokken van de hoogste kwaliteit

  Basic sokken en crew sokken zijn te koop in allerlei verschillende soorten en maten. Zo worden deze sokken gemaakt van uiteenlopende materialen en worden ze op verschillende manieren geproduceerd. Belangrijk voor een goed draagcomfort en prettig loopklimaat in je schoenen is dat je sokken gemaakt zijn natuurlijke materialen. Hierbij kun je denken aan katoen, maar bijvoorbeeld ook aan sokken gemaakt van bamboevezels. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor sokken met een zo dun mogelijke teennaad om irritaties tijdens het lopen te voorkomen.

  Basic of crew sokken kopen

  Wij snappen dat je het liefst elke dag een paar sokken van de hoogste kwaliteit wilt aantrekken. Daarom kun je bij ons deze basic en crew sokken kopen in een extra voordelige 3-pack verpakking. In zo’n 3-pack zitten 3 paar sokken. De sokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m 46. Vele dames- en herenvoeten ging je voor. Ben jij op zoek naar voordelige sokken van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Skystep aan juiste adres!

  Heb je nog vragen?

  Please enter your name.
  Please enter a valid email address.
  Please type your message.