• Zamst Elleboog Sleeve

  Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95.
 • Zamst Compressie Arm Sleeve

  Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €24,95.
 • Zamst Elleboogbrace

  29,95
Inhoud

  Meer informatie

  De OB-Methode voor het achterhalen van de aard en ontstaan van jouw klachten

  Of een armbrace jouw klachten verhelpt, hangt af van verschillende elementen. Het belangrijkste is dat je erachter komt hoe de klacht is ontstaan en wanneer je er het meeste last van hebt.

  Het onderzoeken van het ontstaan en de aard van jouw klachten doe je met de OB-Methode. Onderzoek als eerste de Overbelastingsfactor. Hoe groot is de kans dat je klachten zijn ontstaan doordat je arm fysiek meer wordt uitgedaagd? Heb je regelmatig last van je arm of is dit plots ontstaan? Ben je gevallen, heb je een nieuwe baan waarbij je zwaar werk doet of ben je plots fysiek actiever?

  Klopt het dat je pijn waarschijnlijk komt doordat je arm meer wordt belast, onderzoek dan de Bewegingspijn.

  De bewegingspijn achterhaal je door je arm in alle richtingen te bewegen. Noteer bij welke beweging je arm het meest zeer doet en neem dit mee bij de keuze van je brace. Kies je voor een brace waarbij je het compressieniveau kunt aanpassen, dan zit je in de meeste gevallen goed.

  Doet je arm het meest zeer bij een strekkende of buigende beweging, dan past een elleboogbrace het beste. Merk je dat de pijn het hevigst is tijdens een inspanning waarbij het niet uitmaakt welke beweging je maakt, dan is de armsleeve er om je beter te ondersteunen.

  Is het duidelijk hoe je klachten zijn ontstaan en wanneer je er het meeste last van hebt? Verdiep je dan in de werking van een brace zodat je zeker weet dat je de juiste kiest.

  Hoe werkt een armbrace en hoe kies je de juiste?

  Een armbrace is een soort band die je gebruikt ter ondersteuning. Een goede brace biedt jouw arm extra stabiliteit, meer stevigheid en voorkomt verkeerde bewegingen.

  Doordat een armbrace een bepaalde uitwendige druk uitoefent op je arm, voorkom je dat je jouw klachten of blessure verergert.

  Heb je regelmatig pijn bij bepaalde bewegingen en draag je geen brace voor de juiste ondersteuning, dan kan het probleem zich zodanig verergeren, dat je het risico loopt op blijvend letsel.

  Bepaal bij het uitkiezen van je armbrace of je de brace gebruikt om de pijn te beperken of te voorkomen.

  Wil je pijn voorkomen, dan kun je beter een arm-sleeve gebruiken in plaats van een brace. Is de pijn al aanwezig kies dan voor een armbrace met anti-slip en aanpasbaar compressieniveau.

  De anti-slip voorkomt dat de brace zakt waardoor druk wordt uitgeoefend op de verkeerde gebieden. Het aanpasbaar compressieniveau zorgt blijvend voor de juiste ondersteuning.

  Hoe gebruik je een armbrace voor de meest effectieve werking?

  Een armbrace zorgt tijdens de fysieke inspanning altijd voor de juiste ondersteuning. Door het gebruik te combineren met de juiste oefeningen, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een tennisarm, voorkom je verdere klachten en verstevig je de spieren.

  Door je spieren te verstevigen en door het dragen van de brace voorkom je dat je de verkeerde bewegingen maakt. Dit samen zorgt de ultieme behandeling.

  Kies jouw armbrace en neem afscheid van je klachten

  De armbrace is door zijn verschillende maten en flexibele pasvorm voor iedere arm te gebruiken. De speciale ROM-techniek garandeert je de maximale bewegingsvrijheid en de V-Tech functie voorkomt nare zweetluchtjes.

  De brace is zowel preventief als voor revalidatie geschikt en met de aanpasbare compressieniveaus ‘geneest’ de brace altijd met je mee.

  Heb je nog vragen?

  Please enter your name.
  Please enter a valid email address.
  Please type your message.