Verzend- en retourinformatie Skystep B.V.

Verzendkosten

Voor bestellingen met een orderwaarde minder dan € 40,00 brengen wij binnen Nederland € 4,95 verzendkosten in rekening, voor zendingen naar België € 6,95 en zendingen naar Duitsland € 6,95. Wanneer je jouw pakket laat versturen naar een GLS shop, brengen we € 4,50 verzendkosten in rekening.

Wanneer je bestelling een orderwaarde bereikt van €40,00 of meer, brengen wij geen verzendkosten in rekening, ook niet voor zendingen naar België of Duitsland.

Snel geleverd

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag afgeleverd bij PostNL of GLS en worden de eerstvolgende werkdag bij je bezorgd. Bestellingen die geplaatst worden na 15:00 uur, tijdens het weekend, vakantieperiodes of feestdagen worden doorgaans de eerst volgende werkdag afgeleverd bij PostNL of GLS. Mocht het voorkomen dat dit veranderd, dan staat dit altijd op de site vermeld of word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wij doen hard ons best om bestelling geplaatst na 15:00 uur ook dezelfde dag nog te verzenden. Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn, wordt jouw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden.

Retourneren

Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen bedenktijd om je retour kenbaar te maken bij Skystep. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om jouw producten retour te zenden. Niet tevreden, dan krijg je bij ons gewoon je geld terug. Ook bij producten die in de aanbieding zijn, heb je het recht om een artikel binnen 14 dagen te retourneren.

De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de consument en worden niet door ons vergoed. Wanneer je je bestelling volledig retourneert, worden eventueel betaalde verzendkosten (voor de heenzending) wel terugbetaald.

Het artikel dat je wilt retourneren, kun je binnen 14 dagen, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking terugsturen. Let op: schoenendozen of verpakkingen van producten zijn geen verzenddozen. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat je de artikelen hebt ontvangen. Na de termijn van 14 dagen is de koopovereenkomst definitief.

Belangrijk

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  • De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. (onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen).
  • De artikelen dienen compleet, ongebruikt en indien mogelijk in de originele plastic verpakking retour gestuurd te worden.
  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn en geen gebruikerssporen te vertonen. (je mag de zolen, schoenen en braces uiteraard passen maar niet langdurig dragen).
  • Bij het retourneren van de artikelen dient (een kopie van) de factuur te worden bijgevoegd.

Voor een snelle en correcte afhandeling van jouw retourzending vragen wij je het bij jouw bestelling bijgevoegde retourformulier in te vullen en deze tezamen met de zending terug te sturen.

Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de klant.

Alle artikelen die wij verzenden zijn vooraf uitgebreid gecontroleerd. Er worden dan ook geen beschadigde stukken verzonden. Mocht een artikel toch beschadigd zijn, dan verzoeken we je om direct na ontvangst contact met ons op te nemen via info@skystep.nl.

Foutieve bestelling

Wanneer je een foutieve bestelling plaatst, kun je deze binnen 14 dagen retourneren inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retoursformulier. (Retoursformulier bij bestelling bijgeleverd). Retourneren naar:

Skystep B.V.
Retouren
Hilsestraat 124
5171 AG Kaatsheuvel

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd hebben op basis van klacht en factuur, zullen wij na verrekening van de eventuele extra kosten het aangegeven product opsturen. Vergeet niet duidelijk aan te geven welk product je graag dient te ontvangen. Kosten van de retourzending worden bij een foutieve bestelling niet vergoed.

Wij streven er na om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Defect product

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorgvuldigheid en waakzaamheid van onze leveranciers, kan het voorkomen dat een product niet aan jouw eisen voldoet. Het product kan schade hebben opgelopen tijdens verzending, maar ook tijdens productie. Uiteraard lossen wij dit graag samen met je op.

Het product kun je binnen 14 dagen retourneren inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retoursformulier. (Retoursformulier bij bestelling bijgeleverd). Mocht je niet meer beschikken over de factuur of retoursformulier, neem dan contact met ons op of download het hier: retourformulier Skystep B.V.

Adres voor retourneren:

Skystep BV
Retouren
Hilsestraat 124
5171 AG Kaatsheuvel

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd hebben op basis van klacht en factuur, zullen wij het product eventueel omruilen of geld retour storten inclusief de kosten die je voor het retourneren kwijt bent.

Wij streven ernaar om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.