Kalknagels behandelen

Heb jij last van kalknagels en ben je op zoek naar een geschikte oplossing? Wij helpen je graag.

Wil je je kalknagels behandelen, dan heb je allereerst veel geduld nodig. Het kan maanden duren voordat een schimmelinfectie volledig uit je nagels is gegroeid. Een kalknagel verdwijnt bijna nooit vanzelf. Des te meer reden om direct te beginnen met het behandelen van de infectie. Hoe snel de schimmel verdwijnt, hangt af van hoe erg de infectie is en hoe lang deze aanwezig is.

  • Helpt schimmelinfecties te voorkomen
  • Hydrateert de huid
  • Ph-neutraal
  • Unieke ontsmettende werking
  • Langdurige werking
  • Dood schimmels op je voet en in je schoenen

Kalknagels behandelen – dit kun je zelf doen!

Kalknagels in een beginnende en gematigde vorm kunnen prima uitwendig worden bestreden. Bij een kalknagel zit de schimmelinfectie vaak diep in de nagel. Het is dus raadzaam je teennagel te vijlen alvorens je begint met de kalknagelbehandeling. Hierdoor kunnen de hulpstoffen beter in de nagels indringen. Er zijn tegenwoordig verschillende producten op de markt om kalknagels te verhelpen zoals spray, oliën en kalknagelpennen.

Aan de hand van gebruikerservaringen en persoonlijke voorkeur is onze keuze gevallen op de kalknagel behandeling van Footlogix. FOOTLOGIX® - Nail Tincture is een bewezen spray voor het voorkomen en verhelpen van schimmelinfecties aan de nagels. De spray bevat een schimmelwerende stof die verkleuring bestrijdt en schimmels elimineert. De avocado-olie en panthenol herstellen de teennagels en zorgen voor een gezonde glans. De spray is eenvoudig te gebruiken en heeft een hygiënische applicator.

Ook je sokken en schoenen zijn besmet met bacteriën en schimmels. Het is dus noodzakelijk ook deze te desinfecteren. Dit kun je gemakkelijk doen door enkele dagen Vadret boorzuurschilfers in je schoenen te strooien. De boorzuurschilfers doden bacteriën en schimmels. Tevens helpt dit product je af van zweetvoeten.