Gel inlegzolen

Het elastische siliconen materiaal van deze inlegzool zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De gel inlegzolen vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.

De inlegzolen zijn vooral geschikt bij hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren.

Gel Cups met verwisselbare spots

Gel Cups met verwisselbare spots zijn de nieuwste innovatie wat betreft hielspoor zooltjes. De zachte gel inleghakken zijn specifiek ontwikkeld voor een actieve behandeling bij hielspoor klachten. Met deze set kunt je de druk en belasting die ontstaat op het hielbeen, gemakkelijk naar eigen wens verminderen of opvoeren. De Gel Hiel Cups beschikken namelijk over uitneembare en verwisselbare soft spots. Wanneer de hielklachten het hevigst zijn, gebruik dan de hiel cups zonder spot. Naarmate de klachten aan de hiel verminderen en afnemen kun je op een optimale wijze, in fases starten met het opbouwen van druk die ontstaat op het hielbeen tijdens belasting. De hiel cups hebben een antislip werking, hierdoor blijven de hiel cups en de verwisselbare spots prima op zijn plaats in de schoenen tijdens het lopen.

Gel Cups met lateraal/mediale spot

Gel Cups met lateraal/mediale spot zijn inleghakken die zorgen voor pijndemping en zijn gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijn. Daarnaast geven de cups een hak verhoging van ongeveer 1 cm. Ontworpen om zijdelingse hielpijn en hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren te verminderen en te verhelpen. Het elastische siliconen materiaal zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De hiel cups vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.

Gel Cups met een centrale spot

Deze soort Gel Cups zijn inleghakken en zorgen voor pijndemping gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijn. Daarnaast geven de Hielspoor Gel Hiel cups een verhoging in de hak van ongeveer 1 cm. Ontworpen om hielpijn, hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren te verminderen en te verhelpen. Het elastische siliconen materiaal zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De hiel cups vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.