Shepherd pantoffels

Koude voeten zijn verleden tijd met de pantoffels van Shepherd. Ontdek wat de voering van 100% schapenvacht doet voor je voeten. De diverse modellen voor heren en dames hebben een eigentijdse uitstraling en hebben een eigentijdse en luxe look, want geef toe: het oog wil ook iets. De combinatie van functionaliteit en uitstraling maakt Shepherdpantoffels tot een gewild item.

Gemaakt van natuurlijke materialen

Shepherd pantoffels genieten een klassieke, warme elegante uitstraling en niet alleen de uitstraling is warm. De pantoffels en sloffen van Shepherd zijn gevoerd met 100% echte schapenvacht. De luchtdoorlatendheid, goede vochtabsorptie en de isolerende werking maken schapenvacht uniek en beter dan welke soort voering dan ook. De garantie voor heerlijk ontspannen voeten na een lange dag werken met deze warme pantoffels en sloffen.

De makers van Shepherd of Sweden kregen de ingeving voor deze pantoffels door de extreem koude winters in Zweden. De luxueuze, elegante en modieuze uitstraling onderscheidt deze pantoffels van elk ander type in zijn soort. De prachtige buitenzijdes worden gemaakt van soepel effen of gedecoreerd suède leer. Een musthave in de winter!

Bij twijfel over de maat adviseren wij je altijd één maat groter te kiezen. De schapenvacht aan de binnenzijde neemt wat ruimte weg en daardoor kunnen de Shepherd pantoffels en -sloffen soms wat kleiner uitvallen.