Shepherd pantoffels

Pantoffels voor heren & dames

Koude voeten zijn verleden tijd met de pantoffels van Shepherd. Ontdek wat de voering van 100% schapenvacht doet voor je voeten. De diverse modellen voor heren en dames hebben een eigentijdse uitstraling en hebben een eigentijdse en luxe look, want geef toe: het oog wil ook iets. De combinatie van functionaliteit en uitstraling maakt Shepherdpantoffels tot een gewild item.

Draag je liever geen pantoffels omdat het toch niet zo aantrekkelijk staat? Probleem opgelost: draag de stijlvolle, warme en comfortabele pantoffels van Shepherd met 100% schapenvacht. Isolerend, vochtabsorberend, ideaal.

Koude voeten zijn verleden tijd met deze warme pantoffels van Shepherd. Dames houden hun voeten heerlijk warm met de 100% schapenvacht die nare luchtjes voorkomt.

Gemaakt van natuurlijke materialen

Shepherd pantoffels genieten een klassieke, warme elegante uitstraling en niet alleen de uitstraling is warm. De pantoffels en sloffen van Shepherd zijn gevoerd met 100% echte schapenvacht. De luchtdoorlatendheid, goede vochtabsorptie en de isolerende werking maken schapenvacht uniek en beter dan welke soort voering dan ook. De garantie voor heerlijk ontspannen voeten na een lange dag werken met deze warme pantoffels en sloffen.

De makers van Shepherd of Sweden kregen de ingeving voor deze pantoffels door de extreem koude winters in Zweden. De luxueuze, elegante en modieuze uitstraling onderscheidt deze pantoffels van elk ander type in zijn soort. De prachtige buitenzijdes worden gemaakt van soepel effen of gedecoreerd suède leer. Een musthave in de winter!

Bij twijfel over de maat adviseren wij je altijd één maat groter te kiezen. De schapenvacht aan de binnenzijde neemt wat ruimte weg en daardoor kunnen de Shepherd pantoffels en -sloffen soms wat kleiner uitvallen.

Vragen of opmerkingen?

Heb jij na het lezen van deze tips nog vragen of opmerkingen? Benader ons via het contactformulier. Wij kijken graag of wij je verder kunnen helpen.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.