Rembrandt slippers

Rembrandt Slippers worden ook wel 'Zweedse muilen' genoemd. Ze zijn uniek in haar soort en hebben ten opzichte van andere merken verschillende voordelen.

Ben je op zoek naar kwaliteit die vroeger heel gewoon was? De Rembrandtslippers zullen je zeker niet teleurstellen! Ze zijn verkrijgbaar in zeven verschillende varianten, namelijk bruin, donkerbruin, zwart, donkerblauw, nubuck bruin, nubuck blauw en nubuck zwart.

Meer weten over deze leren slippers voor heren?

Het oer-Hollandse merk Rembrandt maakt al sinds 1946 hoogwaardig kwaliteitsschoeisel. De goede ondersteuning aan de voeten danken de leren Rembrandtslippers en -muilen aan het voorgevormde, orthopedische voetbed. Je voeten komen niet alleen heerlijk tot rust, je loopt ook nog eens verantwoord rond. Ideaal wanneer je voeten branderig of vermoeid aanvoelen.

Zowel de buitenzijde als de binnenzijde bestaan bij deze slipper uit echt leer. Zo is de bovenkap gemaakt van stevig runderleer. Het orthopedische voetbed is bekleed met een zacht suède leer en voelt zeer comfortabel aan.

Elk paar slippers wordt uitgerust met teengrips. Hierdoor blijven de slippers zonder moeite aan je voeten zitten, wat wel zo makkelijk is. De dikke, rubberen zolen en het gemak waar mee je ze aantrekt maken de Rembrandt slippers ideaal voor in en rondom huis.