Inhoud

  Meer informatie

  Likdoornpleisters met salicylzuur

  Met de likdoornpleisters van Skystep verwijder je effectief likdoorns. De zachte likdoornring verlicht onmiddellijk pijn en druk
  op het getroffen gebied. De pleisters bevatten 40% salicylzuur en helpen optimaal bij het verwijderen van likdoorns. Salicylzuur maakt de huid rondom en de likdoorn zacht, waardoor deze gemakkelijker kan worden verwijderd. Na enkele dagen kun je de bovenste laag gemakkelijk verwijderen met een goede voetvijl. Hierdoor zullen pijnklachten afnemen en kun je weer pijnvrij lopen!

  Hoe gebruik je de likdoornpleisters met salicylzuur?

  Reinig het getroffen gebied grondig en week je voet met de likdoorn voor ongeveer 5 minuten in warm water. Maak vervolgens de huid op je voeten goed droog. Breng daarna de pleister aan en laat de likdoorn in het midden van de schuimrubberen ring vallen. De pleister pas na 48 uur verwijderen. Laat de voet weer even weken in een warm bad en vijl er vervolgens voorzichtig een laagje huid af met een voetvijl. Indien nodig de behandeling herhalen totdat de likdoorn loslaat.

  Let op: uitsluitend gebruiken bij de behandeling van likdoorns. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op beschadigde huid. Bij irritatie of overgevoeligheid het gebruik direct stoppen. Diabetici worden geadviseerd te overleggen met een dokter of medisch specialist voordat zij de likdoornpleisters gaan gebruiken. Vermijd contact met de ogen.

  Heb je nog vragen?

  Please enter your name.
  Please enter a valid email address.
  Please type your message.