Footies

Op het moment dat je lage schoenen of schoenen met een diepe uitsnede draagt is de kans groot dat je sokken daarbovenuit steken. We kunnen ons allemaal wel voorstellen dat dat natuurlijk niet altijd even modieus is. Gelukkig kun je dat gemakkelijk voorkomen met Footies. Footies worden ook wel kousenvoetjes genoemd en zijn sokken die je niet ziet terwijl je je schoenen draagt. Zo lijkt het alsof je met blote voeten in je schoenen loopt, terwijl je toch de voordelen van het dragen goede sokken ervaart. Footies worden door zowel mannen als vrouwen gedragen in schoenen waarbij andere sokken vrijwel altijd boven de schoenen uitkomen. Dat maakt deze kousenvoetjes de ideale en onzichtbare sokken om aan trekken in bijvoorbeeld (lage) sneakers, ballerina’s, loafers en mocassins.

Footies voor mannen en vrouwen

Footies worden door zowel mannen als vrouwen gedragen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze footies zijn uniseks en zijn dus voor zowel de voeten van dames als heren geschikt. De footies zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m 46. De footy sok heeft unieke eigenschappen en is gemaakt van natuurlijke materialen. Deze natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de sokken transpiratievocht kunnen absorberen en ook weer kunnen afvoeren. Je voorkomt namelijk zweetvoeten, de ontwikkeling van blaren en overtollig eelt.

In ons assortiment vind je betaalbare footies van de hoogste kwaliteit en van uitsluitend Nederlandse merken. Omdat footies niet zichtbaar zijn terwijl jij je schoenen draagt, brengt dat natuurlijk een paar voordelen met zich mee. Een footy is dus de ideale sok bij zomers weer onder een korte broek, een jurkje of een rokje. Je kunt deze sokken dus bij elke kleur sneakers dragen, want ze komen niet boven de rand van je schoenen uit.

Kousenvoetjes van de beste kwaliteit

Onze footies draag je heel comfortabel en zijn superzacht. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn dat je sokken afzakken tijdens het lopen. De footies bevatten allemaal elastaan. Door dit elastische textielmateriaal sluiten de footies perfect aan rondom de voet. De footies beschikken over een platte voor- en achterkant en zijn naadloos. Daarmee loop je super comfortabel en worden wondjes en irritaties op de voet vermeden.

Wij adviseren altijd om een bewuste keuze te maken voor natuurlijke materialen zoals katoen, wol of bijvoorbeeld bamboevezel. Deze materialen kunnen vocht absorberen, ademen en zijn temperatuur regulerend. Zo ervaar je verkoeling in de zomer en lekker warm gevoel in de winter. Op deze manier ben je verzekerd van een prettig loopklimaat in je schoenen.

De beste footies kopen

Je wilt natuurlijk het liefst elke dag een paar footies van de hoogste kwaliteit aantrekken. Daarom kun je bij ons footies kopen in een extra voordelige 3-pack verpakking. In zo’n 3-pack zitten 3 paar sokken. De sokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m 46. Vele dames- en herenvoeten ging je voor. Ben jij op zoek naar voordelige kousenvoetjes en footies van de hoogste kwaliteit? Je vindt ze in verschillende kleuren en maten bij Skystep!