Inlegzolen werkschoenen

Inlegzolen in werkschoenen verschaffen meer veiligheid, comfort, bieden ondersteuning, verlagen de druk op de voeten en corrigeren jouw lichaamshouding.

Op zoek naar de meest veilige zooltjes die jou bescherming bieden tegen bijvoorbeeld glasscherven, spijkers en schroeven? Deze veiligheidszooltjes van kevlar-materiaal (gebruikt in steek- en kogelvrije vesten) bieden je veiligheid en zijn toch flexibel en licht.

  • Emsecco inlegzolen Antistatisch (6733)

    14,95
  • Veiligheidszooltjes

    12,95
  • Inlegzool Werkschoenen Support (7084)

    24,95

Kies gemakkelijk de juiste inlegzolen voor in je werkschoenen

Ben je voor je werk veel in beweging en draag je hiervoor speciale werkschoenen? Dan ben je de laatste die op voetproblemen zit te wachten. Vanuit veiligheidsoverwegingen is het dragen van speciale werkschoenen voor veel banen verplicht. Wie deze, vaak verzwaarde, schoenen draagt, loopt een verhoogd risico op het oplopen of verergeren van verschillende voetproblemen. Met het plaatsen van de juiste inlegzolen in werkschoenen blijf je alle voetproblemen eenvoudig de baas.

Ben je op zoek naar de oplossing die aansluit bij jouw specifieke voetprobleem? Aan de hand van onze symptomencheck of via het invullen van de filter weet je de geschikte inlegzolen voor je werkschoenen te vinden. Zo staat niets die productieve en pijnvrije werkdagen in de weg.

Inlegzolen voor werkschoenen die je voetproblemen verminderen

Schrijft je werk voor dat je speciale schoenen dient te dragen? Dan is de kans groot dat je er lange dagen op maakt. Los van de veiligheid is het belangrijk dat je hierin een prettig comfort ervaart. Via inlegzolen in je werkschoenen verhoog je dit eenvoudig.

Inlegzolen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en voor verschillende voetklachten. Of je nu een paar zoekt om specifieke pijn te verlichten of de pasvorm van je schoen beter wil laten uitkomen, een oplossing is altijd voorhanden.