Sneaker sokken

Sneaker sokken zijn korte sokken waarbij de aandacht uitgaat naar je sneakers in plaats van naar je sokken. Deze sokken zijn een stuk korter dan de normale basic sokken en noemen we ook wel enkelsokken. Wanneer je ze draagt in sneakers blijft er soms alleen een klein randje van je sokken zichtbaar. Zo ervaar je het comfort van goede sokken, maar vallen ze niet op. In ons assortiment vind je betaalbare sneaker sokken van hoge kwaliteit en van uitsluitend Nederlandse merken. Bovendien hebben deze korte sokken unieke eigenschappen en zijn ze gemaakt van natuurlijke materialen.

Wat zijn goede sneaker sokken?

Sneaker sokken sluiten aan tot je enkel en worden daarom ook vaak enkelsokken genoemd. Het dragen van sneaker sokken brengt een aantal voordelen met zich mee. Er zijn natuurlijk momenten in het jaar waarin je geen sokken tot over je enkels wilt dragen. Zo zijn sneaker sokken ideaal bij zomers weer onder bijvoorbeeld een korte broek, jurkje of rokje omdat ze bijna niet zichtbaar zijn. Je kunt deze sokken dus bij elke kleur sneakers dragen, want ze zijn vrijwel onzichtbaar.

Voordelige sneaker- en enkelsokken van hoge kwaliteit

Onze sneakersokken zijn comfortabel en zakken niet af. Ze hebben namelijk extra versterking op de hiel en elastiek om de wreef. Zo blijven de sokken extra goed zitten. Door sneaker sokken van goede kwaliteit te dragen blijven je voeten droog en voorkom je de ontwikkeling van blaren op je voeten. Wij kunnen dan ook adviseren om een bewuste keuze te maken voor natuurlijke materialen zoals katoen, wol of bijvoorbeeld bamboevezel. Deze materialen kunnen vocht absorberen, ademen en zijn temperatuur regulerend. Zo ervaar je verkoeling in de zomer en lekker warm gevoel in de winter. Op deze manier ben je verzekerd van een prettig loopklimaat in je schoenen.

De beste sneaker sokken kopen

Wij snappen dat je het liefst elke dag een paar sneaker sokken van de hoogste kwaliteit wilt aantrekken. Daarom kun je deze enkelsokken bij ons kopen in een extra voordelige 3-pack verpakking. In zo’n 3-pack zitten 3 paar sokken. De sokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m 50. Vele dames- en herenvoeten ging je voor. Ben jij op zoek naar voordelige sneaker sokken van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Skystep aan juiste adres!