Vind het Footlogix product die bij jou past

 • Selecteer je voetklacht

 • Reset de zoekfilter

Footlogix Combo Eelt Vewijderen met Vijl

Footlogix Combo Eelt Verwijderen

Oorspronkelijke prijs was: €44,95.Huidige prijs is: €39,95.

Met het Footlogix Combo Eelt Verwijderen pakket ben je in een handomdraai verlost van overtollig eelt. Dit pakket maakt het exfoliëren van eelt super eenvoudig en snel, waardoor je voeten weer glad en zacht aanvoelen.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Shoe Deodorant Spray

Footlogix Shoe Deodorant Spray

17,00

Footlogix Shoe Deodorant Spray is een pompspray welke de geur veroorzakende bacteriën en schimmels in je schoenen doodt.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Professional Callus Softener voor zachte voeten

Footlogix Professional Callus Softener

25,00

Transformeer je voeten van droog en gebarsten tot zachte, mooie voeten met de professionele eelt-verzachter van Footlogix.

Bekijk deze oplossing
Footlogix dubbelzijdige voetvijl

Footlogix – Dubbelzijdige Voetvijl – RVS

49,95

De voetvijl is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal met groeven in verschillende richtingen om beschadigingen aan de huid te voorkomen.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Foot Soak hydrateert en verzacht

Footlogix Foot Soak

21,00

Transformeer je voeten van droog en gebarsten tot zacht en sensueel met Foot Soak van Footlogix.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Cold Feet Formula

Footlogix Cold Feet Formula

18,00

Footlogix Cold Feet Formula biedt een bewezen verlichting bij chronische koude voeten. De mousse stimuleert de bloedsomloop door de kleinste vaten in het lichaam.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Voetvijl met rubberen handgreep

Footlogix – Voetvijl – Met Rubberen Handgreep

18,00

De voetvijl is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een niet glibberig, zacht aanvoelend frame en handvat.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub verwijderen dode huidcellen

Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub

27,50

De scrub bevat een exclusieve mix van essentiële oliën en puimsteen om de huid in alle zachtheid te exfoliëren. Veilig te gebruiken voor diabetespatiënten.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Peeling Skin Formula

Footlogix Peeling Skin Formula

21,00

Bevat een schimmelwerende stof en gaat schimmelinfecties tussen de tenen tegen, zorgt voor verlichting van jeuk, krassen, roodheid en irritatie op de voeten.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Rough Skin Formula

Footlogix Rough Skin Formula

22,00

Ter bestrijding van jeuk, schilfering, scheurtjes, verbranding, roodheid en irritatie geassocieerd met schimmelinfecties.

Bekijk deze oplossing
Footlogix DD Cream mousse

Footlogix Double Defense Cream

20,00

Urea en Spiraleen hydrateren de huid dag en nacht na elke toepassing. Ze verzachten en verzorgen de (extreem) droge en gebarsten huid.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Very Dry Skin

Footlogix Very Dry Skin Formula

20,00

Footlogix Very Dry Skin Formula hydrateert en herstelt dag na dag de zeer droge huid. Binnen enkele dagen zie je resultaat.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Daily Maintenance Formula

Footlogix Daily Maintenance Formula

20,00

De mousse hydrateert de huid optimaal en is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Laat geen vettig laagje achter.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Cracked Heel Formula

Footlogix Cracked Heel Formula

22,00

Footlogix Cracked Heel Formula is een mousse voor het hydrateren en herstellen van voeten met bijzonder ruwe, gebarsten huid en zware eeltvorming.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Foot Deodorant Spray

Footlogix Foot Deodorant Spray

17,00

Footlogix Foot Deodorant Spray is een pompspray die geur veroorzakende bacteriën en schimmels op je voeten doodt.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Sweaty Feet Formula

Footlogix Sweaty Feet Formula

18,00

Footlogix Sweaty Feet Formula is de adstringerende mousse voor het tegengaan van zweetvoeten. Dé effectieve remedie tegen die vervelende zweetvoeten!

Bekijk deze oplossing
Footlogix Tired Leg Formula

Footlogix Tired Leg Formula

18,00

De mousse is bijzonder geschikt voor mensen die compressiekousen en steunkousen dragen, omdat het de elastische vezel niet beschadigd.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Professional Massage Formula

Footlogix Professional Massage Formula

21,50

Footlogix Professional Massage Formula stimuleert de bloedcirculatie en vermindert de effecten van oedeem (vochtophoping) bij zwangere vrouwen.

Bekijk deze oplossing
Footlogix Nail Tincture Spray - Skystep

Footlogix – Nail Tincture

19,00

Footlogix Nail Tincture bevat een schimmelwerende stof en bestrijdt verkleuring en verkalking van teennagels. Ook geschikt om een schilferige huid en schimmelinfecties tussen de tenen tegen te gaan.

Bekijk deze oplossing
Inhoud

  Een complete, innovatieve lijn voetverzorgingsproducten

  Wanneer je jouw voeten echt goed wilt verzorgen, kun je de unieke voetverzorgingsproducten van Footlogix gebruiken. Deze producten zijn in de vorm van een mousse die direct door je huid wordt opgenomen. De mousse trekt snel in en laat geen vettig laagje achter waardoor je na gebruik gelijk je sokken en schoenen aan kunt trekken. Dit scheelt enorm in tijd en 'inplannen'.

  Start je met deze innovatieve producten? Dan zie en voel je binnen enkele dagen resultaat.

  Footlogix pediceuticals®

  Footlogix creëerde 's werelds eerste en enige op Pediceutical® mousse gebaseerde voetverzorgingslijn met Dermal Infusion Technology (DIT). Deze unieke technologie voert actieve ingrediënten langs de hoornlaag van je huid (Stratum Corneum) naar de lagen van de opperhuid, waardoor de gezondheid van de huid wordt hersteld. Deze technologie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van Footlogix doordringen in de lagen van de opperhuid en de beoogde gebieden bereiken. En dit allemaal zonder een vette laag achter te laten die je huid afsluit. Hierdoor blijft je huid gehydrateerd en behoudt het haar vermogen om normaal te functioneren. Dit allemaal zorgt voor gezonde, stralende voeten.

  Daarom kies je voor Footlogix producten

  De werking van Footlogix is klinisch bewezen en de producten zijn niet-occlusief. Dit wil zeggen dat de huid niet wordt afgesloten, haar natuurlijke werking kan behouden en kan blijven 'ademen'. Andere voordelen zijn:

  1. Je voetverzorging kost je vanaf nu weinig tijd én de producten zijn gemakkelijk in gebruik. Zo bestaat de mousse van Footlogix uitsluitend uit niet-vette formules. Hierdoor trekt de mousse direct in de huid, waardoor je gelijk je sokken en schoenen kunt aantrekken;
  2. De producten zijn bijzonder hygiënisch, veilig en eenvoudig in gebruikt doordat de applicator van ieder product op een speciale wijze is afgedicht. Op deze manier kan er geen lucht in de verpakking terechtkomen waardoor je verzorgingsproduct niet in contact komt met bacteriën van buitenaf;
  3. Er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische of schadelijke stoffen.

  Wat past bij jou?

  Hieronder geven we je een overzicht van de producten van Footlogix. We starten met de verschillende mousses en waarvoor ze geschikt zijn. Daarna laten we je de overige oplossingen zien, zoals de sprays, de massage formule en de kalknagel behandeling.

  Footlogix Mousse

  Footlogix staat bekend om haar voetverzorging in mousse vorm. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende oplossingen met daarbij de voetklachten die je kunt ervaren.

  Dagelijkse voetverzorging - Footlogix Daily Maintenance Formula is de voetverzorging voor normale tot droge voeten. Deze formule hydrateert de huid optimaal en is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.

  Zeer droge huid - Footlogix Very Dry Skin Formula is de verzorging voor voeten met een zeer droge huid. Binnen enkele dagen ervaar je zichtbaar resultaat.

  Extreem droge en gebarsten huid - Footlogix DD Cream voorziet de huid van een dubbele bescherming. ‘DD’ staat dan ook voor ‘Double Defense’. Deze rijke formule revitaliseert, hydrateert en maakt de huid glad. Een fijn product voor de nachtverzorging.

  Droge huid en schimmelinfecties - Footlogix Rough Skin Formula is geformuleerd om twee veel voorkomende aandoeningen te bestrijden die verband houden met de voeten: droogheid en schimmelinfecties. Deze formule bevat ureum om de droge huid te hydrateren en clotrimazol ter bestrijding van jeuk, schilfering, scheurtjes, verbranding, roodheid en irritatie geassocieerd met schimmelinfecties.

  Schimmelinfectie en jeuk tussen je tenen - Footlogix Peeling Skin Formula gaat schilferige huid op de voetzolen tegen. De formule gaat schimmelinfecties tussen de tenen tegen en zorgt voor verlichting van jeuk, krassen, roodheid en irritatie op de voeten.

  Koude voeten - Heb je vaak last van koude voeten? In de meeste gevallen heeft dit te maken met een slechte doorbloeding in je voeten en benen. Door de Footlogix Cold Feet Formula te gebruiken stimuleer je de bloedsomloop door de kleinste vaten van je lichaam en heb je minder (snel) last van koude voeten. Deze formule biedt een bewezen verlichting bij chronisch koude voeten.

  Vermoeide benen of voeten - Footlogix Tired Leg Formula stimuleert microcirculatie en helpt om vermoeide voeten en vermoeide benen te voorkomen. De mousse is bijzonder geschikt voor mensen die compressiekousen en steunkousen dragen, omdat het de elastische vezel niet beschadigd.

  Zweetvoeten - De Footlogix Sweaty Feet Formula bevat een adstringerende stof die zweetvoeten effectief tegengaat. De formule vermindert transpiratie van de huid van de voeten. Met extract van eikenschors dat werkt als een samentrekkend middel en salie als een antisepticum, kun je gemakkelijk van zweetvoeten afkomen.

  Footlogix spray om voeten te verfrissen of eelt te verzachten

  Last van warme zweet- of stinkvoeten? Verfris je voeten met de Footlogix Foot Deodorant Spray. Deze pompspray bevat Tea Tree olie om de voetgeur te neutraliseren en menthol om de huid te verkoelen en een verfrissende geur achter te laten. Wil je ook je schoenen aanpakken? Gebruik dan de Footlogix Shoe Deodorant Spray om bacteriën en schimmels in je schoenen te doden én je schoenen te voorzien van een verfrissend parfum.

  Wil je jouw huid hydrateren en eelt verzachten om daarna je voeten te vijlen? Gebruik de Footlogix Professional Callus Softener en ga hielkloven, droge hielen, likdoorns en droge voeten tegen.

  Scrub van Footlogix®

  Wil je dode huidcellen verwijderen, je voeten verzorgen en de huid van je benen en voeten lekker zacht maken? Gebruik dan de Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub. Deze scrub bevat een exclusieve mix van essentiële oliën en puimsteen om de huid in alle zachtheid te exfoliëren. Ben je diabetespatiënt? Ook dan is deze scrub veilig te gebruiken.

  Massage formula voor een ontspannende voetmassage

  Geef jezelf of iemand anders een voetmassage met de Footlogix Professional Massage Formula. Hiermee stimuleer je de bloedcirculatie en verminder je de effecten van oedeem (vochtophoping) bij o.a. zwangere vrouwen.

  Last van kloven? Kies dan de Footlogix cracked heel formula

  Heb je last van hielkloven of extreem ruwe, gebarsten huid en zware eeltvorming? Gebruik dan de Footlogix Cracked Heel Formula met bewezen Dermal Infusion Technology® die teunisbloemolie bevat om de huidstructuur te verbeteren en ureum om de huid te hydrateren en deze hydratatie vast te houden.

  Kalknagels? Kies dan de innovatieve, schimmelwerende Nail Tincture

  Footlogix Nail Tincture is een spray voor de behandeling van schimmelinfecties aan hand- en teennagels. De spray heeft een dubbele werking. De schimmelwerende stof bestrijdt verkleuring en elimineert schimmels van de teennagels. Daarnaast is de spray ook geschikt om een schilferige huid en schimmelinfecties tussen de tenen tegen te gaan.

  Een ontspannen voetbad

  Neem een ontspannend en hydraterend voetbad met Footlogix Foot Soak. Je maakt hiermee eelt zacht en je herstelt de huid. Daarnaast is de formule Ph-neutraal en worden eventuele schimmelinfecties voorkomen door de antibacteriële eigenschappen.

  De producten van Footlogix bestel je gemakkelijk online

  De verzorgingsproducten van Footlogix bestel je bij ons eenvoudig, voordelig en veilig online. Binnen onze webshop vind je het uitgebreidste assortiment wat vrijwel altijd ruim op voorraad is en je profiteert van een snelle levering.

  Daarnaast ontvang je ook nog een stapelkorting (al vanaf 2 stuks) waardoor je de producten ook nog eens voordeliger in huis haalt.

  Vragen over Footlogix voetverzorgingsproducten?

  Bij de producten binnen onze webshop proberen we altijd een zo duidelijk mogelijke omschrijving te geven. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je toch twijfelt over welk product het beste bij je past. Voor deskundig advies kun je altijd contact met ons opnemen. Een van onze gediplomeerd voetkundig adviseurs zal je verder helpen bij het maken van een juiste keuze.

  Please enter your name.
  Please enter a valid email address.
  Please type your message.

  Nieuwsbrief

  Geen voordeel meer missen? Ontvang (win)acties, aanbevelingen en voordeel direct in je mail en ben als eerste op de hoogte.

  Please enter your name.
  Please enter a valid email address.
  Something went wrong. Please check your entries and try again.