Inhoud

  Meer informatie

  No-show sokken voor heren en dames

  De onzichtbare no-show sokken lijken een beetje op wat meer bekendere sneaker sokken. Er is alleen één groot verschil, de no-show sokken hebben een lagere uitsnede waardoor ze niet zichtbaar zijn wanneer je dichte schoenen draagt. Dat brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Zo zijn deze sokken ideaal bij zomers weer onder een korte broek, een jurkje of een rokje. Je kunt deze sokken dus bij elke kleur sneakers dragen, want ze zijn niet zichtbaar. Daarnaast ervaar je de voordelen van het dragen van goede sokken in je schoenen. Je voorkomt namelijk zweetvoeten, de ontwikkeling van blaren en overtollig eelt. Onze no-show sokken zijn uniseks en zijn dus voor zowel de voeten van dames als heren geschikt. De no-show sokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m 46.

  Voordelige no-show sokken van de beste kwaliteit

  Onze no-show sokken zijn heel comfortabel en superzacht. Dankzij de siliconen in de hiel en de platte naden blijft de sok goed aan de voet zitten en zakken ze niet af tijdens het lopen. Wij adviseren altijd om een bewuste keuze te maken voor natuurlijke materialen zoals katoen, wol of bijvoorbeeld bamboevezel. Deze materialen kunnen vocht absorberen, ademen en zijn temperatuur regulerend. Zo ervaar je verkoeling in de zomer en lekker warm gevoel in de winter. Op deze manier ben je verzekerd van een prettig loopklimaat in je schoenen.

  De beste no-show sokken kopen

  Je wilt natuurlijk het liefst elke dag een paar no-show van de hoogste kwaliteit aantrekken. Daarom kun je deze lage sneaker sokken bij ons kopen in een extra voordelige 3-pack verpakking. In zo’n 3-pack zitten 3 paar sokken. De sokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m 46. Vele dames- en herenvoeten ging je voor. Ben jij op zoek naar voordelige no-show sokken van de hoogste kwaliteit? Je vindt ze in verschillende kleuren en maten bij Skystep!

  Heb je nog vragen?

  Please enter your name.
  Please enter a valid email address.
  Please type your message.