Sokken & huissokken

Voor lekker warme voeten

Om je voeten warm te houden zijn huissokken ideaal. Heb je een gladde vloer? Geen probleem, de sokken hebben antislipstof aan de onderkant waardoor je niet uit kunt glijden.

De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Wol is isolerend en houdt daarmee je voeten warm. Door een goede vochtafvoer zorgt de wol er ook voor dat je geen zweetvoeten krijgt.

Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip loopzolen. De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Uitwasbaar in de wasmachine.

De naadloze Woolwarmers Sokken bestaan uit 80% hoogwaardige schapenwol en 20% elastaan. Echte schapenwol werkt van nature isolerend, vocht- en luchtdoorlatend.

Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! Uitwasbaar in de wasmachine.

Nog niet de sokken gevonden die bij jou passen? We hebben nog meer soorten en kleuren. Bekijk hier alle (huis)sokken.

Warme, dikke sokken voor dames & heren

Ze zijn mooi, zacht en heerlijk warm, de huissokken met antislip van het merk Apollo. Deze dikke sokken zijn heerlijk tijdens de koude winterdagen. Door de perfecte pasvorm en het hoge draagcomfort wacht je het liefst zo lang mogelijk met het aantrekken van je schoenen.

De huissokken bestaan bijna volledig uit natuurlijke wol en zijn extra sterk door het gebruiken van hoogwaardige materialen en garens.

Huissokken met antislip voor een zachte prijs

De huissokken zijn niet alleen zalig zacht, ze hebben ook nog eens een zachte prijs. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten.

Vragen of opmerkingen?

Heb jij na het lezen van deze tips nog vragen of opmerkingen? Benader ons via het contactformulier. Wij kijken graag of wij je verder kunnen helpen.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.