Talonette Hielkussens Hard (7156)

11.95

Wissen

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting

De Talonette Hielkussens hard ontlasten bij een pijnlijke hiel of peesaanhechting

Talonette Hielkussens hard, bekleed met echt leder en voorzien van een carbosan latex steun. Ter opvulling van de hielpartij en ontlasting bij een pijnlijke hiel of peesaanhechting. Het hielkussen vangt de druk op die ontstaat op de enkel, knie en heup tijdens het lopen, staan of sporten. Verlaagt ook de druk bij kuitklachten en op de achillespees. Het hielstuk verhoogt de hak met 1 cm dus ze zijn ook ideaal bij het ontstaan van blaren op de hiel. De hielkussens zijn voorzien van een zelfklevende laag dus blijven goed op zijn plaats in de schoen. Door de hardheid zullen de “Talonette Hielkussens Hard” minder soepel aanvoelen dan de “Soft-versie”, maar zorgen ze wel voor een beter resultaat. Voorzien van plantaardig gelooid leder wat zorgt voor een goede vochtopname.

Waarom kies je voor de harde talonette hielkussens?

  • Pijnlijke hiel.
  • Pijnlijke peesaanhechting.
  • Druk verlagend bij kuitklachten.
  • Verhoogt tot 1 cm.
  • Ideaal bij blaren op de hiel.
  • Zelfklevend.

Let op: draag altijd beide heel cups in beide schoenen om beenlengteverschil te vermijden, tenzij de hielkussens gebruikt worden ter compensatie van beenlengteverschil.

Inhoud: 1 paar.

Wissen

Talonette Hielkussens Hard (7156)

11.95

Ter opvulling van en ontlasting bij een pijnlijke hiel of peesaanhechting. Vangt druk op die ontstaat op de enkel, knie en heup tijdens lopen, staan of sporten.

Wissen

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting