Oplossing tegen Zweetvoeten

19.9522.95

Wissen

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting

Nummer 1 oplossing tegen zweetvoeten!

Emsecco Inlegzolen in combinatie met anti transpiratie poeder, de beste oplossing tegen zweetvoeten.

De oplossing tegen zweetvoeten bestaat uit een paar comfortabele dunne voorgevormde inlegzolen gemaakt van hoogwaardig emseccovezel en zijn anti-statisch. De inlegzolen beschikken over uitzonderlijke eigenschappen wat betreft het laten verdwijnen van zweetvoeten. Zo zijn ze schimmel- en bacterieremmend, echte geurvreters (anti-reuk) en absorbeert emseccovezel bijzonder goed vocht. De inlegzolen lopen zeer comfortabel en zijn uitstekend geschikt voor mensen die veel lopen of langdurig staan.

Bijzonder geschikt voor veiligheidsschoenen, wandelschoenen en zweetvoeten, ook ideaal als voetbed vervanger in sneakers en sportschoenen.

  • Uitstekende vochtabsorptie.
  • Echte geurvreter (anti-reuk).
  • Schimmel- en bacterieremmend.

Behaal een optimaal resultaat tegen zweetvoeten! 

Het anti transpiratie poeder van Vadret. Wat al jaren wordt beschouwd als de beste oplossing tegen zweetvoeten. Het poeder bestaat voornamelijk uit carboorzuur, dat er voor zorgt dat het door drinkt tot helemaal in de zweetklieren. Dit product werkt bacterie dodend en verwijderd nare voetgeuren, ook in de schoenen!

In ongeveer een week tijd van je zweetvoeten af komen? Dan is dit product iets voor jou!

Slechts 5 simpele stappen:
1. Plaats de inlegzolen in je schoenen.
2. Strooi ’s avonds 1 theelepeltje poeder in de schoenen.
3. Stap ’s morgens in de schoenen met het poeder.
4. Haal ’s avonds na gebruik de inlegzool uit de schoen nemen i.v.m. het uitwasemen. Hiermee bevorder je de levensduur en het vocht opnemende vermogen van de inlegzool.
5. Herhaal dit 5 tot 8 dagen.

Vele mensen gingen je al met veel succes voor! Als je de bovenstaande methode gebruikt ben je binnen een paar dagen van zweetvoeten en nare voetgeuren af. Verlos ook jezelf, stop voet transpiratie en nare geurtjes op een goedkope maar zeer effectieve manier!

Wissen

Oplossing tegen Zweetvoeten

19.9522.95

De inlegzolen zijn schimmel- en bacterieremmend, werken als echte geurvreters en absorberen bijzonder goed het overtollige vocht.

Wissen

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting