Onderhoud set lakleer

40.00 34.95

De set bestaat uit: Marla Patent Care, Spray, Multi Protector en houten schoenspanners. Hiermee houd jij jouw lakschoenen altijd in perfecte staat.

Wissen

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting
2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting

Lakschoenen poets je het best met de onderhoudsset lakleer

Met de onderhoudsset lakleer kun je je lakschoenen in optimale conditie behouden en herstellen. Lakleer zie je in vele schoenencollecties voorbij komen. Direct te herkennen aan de stijlvolle, chique en luxueuze uitstraling. Lakleer is zeer kwetsbaar en dient met liefde onderhouden te worden. Gelukkig is dat helemaal niet moeilijk. Zeker niet wanneer je gebruik maakt van de ze onderhoudsset.

Deze set speciaal voor lakleer bestaat uit:

  • Marla Patent Care.
  • Marla patent care spray.
  • Marla Multi Protector.
  • Houten schoenspanners.

Marla Patent Care

Nadat je je schoenen goed schoongemaakt hebt met een vochtige doek, behandel je ze met Marla Patent Care. Een speciaal schoenpoetsmiddel voor lakleer en synthetische materialen. Reinigt, verzorgt, glanst en voorkomt en herstelt scheurtjes.

Marla patent care spray

Marla Patent care spray is uitstekend geschikt voor lakleer en metallic. Dit schuim verwijdert vuil en vet en herstelt de oorspronkelijke glans. Geeft hoogglans en een beschermende wasfilm aan lakleren schoenen. Voor een diepe glans even met een zachte doek opblinken.

Marla Multi Protector

Marla Multi Protector is een impregnatie middel en beschermt je schoenen effectief tegen weersinvloeden. De spray maakt je schoenen sterk vuil- en waterafstotend. Geschikt voor schoenen gemaakt van lakleer. Wij raden je aan jouw schoenen geregeld te impregneren, zeker wanneer je de schoenen vaak draagt. Impregneren doe je dan na 7 a 8 keer dragen.

Houten schoenspanners

Schoenverzorging begint altijd met het gebruik van schoenspanners, dat is bij het verzorgen van lakleer niet anders. Na gebruik van jouw schoenen dien je altijd schoenspanners in je schoenen te plaatsen. De ongelakte schoenspanners transporteren het vocht snel uit de schoenen, zorgen ervoor dat de vorm intact blijft en kreukjes worden glad getrokken. Laat de schoenspanners tijdens de onderhoudsbehandeling gewoon in de schoenen zitten, je zult merken dat dit het werkje alleen maar vergemakkelijkt.

Wissen