Marla Patent Care

6.95

Lakschoenen herstellen is niet moeilijk. Poets de schoenen met Marla Patent Care om de schoenen te reinigen, verzorgen, glanzend maken en scheurtjes herstellen.

Wissen

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting
2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting

Lakleer onderhouden en verzorgen met Marla Patent Care

Hebben jouw lakschoenen beschadigingen opgelopen? Geen nood, herstellen is mogelijk. Je komt het geregeld tegen, mensen die lakschoenen dragen waarvan de neus beschadigd is. Er wordt gedacht dat dit moeilijk te herstellen is, maar niets is minder waar.

Allereerst maak je jouw schoenen schoon met een vochtige doek. Stip de beschadigde punten gecontroleerd aan met een nagellak in dezelfde kleur, vervolgens poets je de schoenen met Marla Patent Care. Een speciaal schoenpoetsmiddel voor lakleer en synthetische materialen. Het middel reinigt, verzorgt, glanst en voorkomt en herstelt scheurtjes. Stiksels blijven soepel en sterk. Breng het middel spaarzaam op en wrijf het meteen uit met een zachte doek. Jouw schoenen zullen weer stralen!

Door de spons op de flacon eenvoudig aan te brengen op je schoenen. Door jouw schoenen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven met Patent Care blijven kleur en uitstraling langer behouden.

Let op: verkrijgbaar in de kleur zwart en in kleurloos.

Tip: voordat je dit product gaat gebruiken dien je jouw lakschoenen eerst te reinigen. Dit kun je doen met Marla Patent Care Spray.

Inhoud: 75 ml.

Wissen