De kracht van echte schapenvacht

Schapenvacht | Inlegzolen, steunzolen & pantoffels

Echte lamsvacht of schapenvacht is een 100% natuurlijk product en dat heeft verschillende voordelen! De inlegzolen en steunzolen gemaakt van echte schapenvacht mogen niet ontbreken in de winter en houden iedere voet lekker warm! Vele heren, dames of kindervoeten gingen je voor!

De effectiefste oplossing tegen koude voeten

Schapenvacht werkt isolerend, ademend en heeft een zeer goede vochtabsorptie. De natuurlijke vacht neemt direct jouw lichaamstemperatuur aan en dat zorgt voor lekker warme voeten in de winter en koele voeten in de zomer. Koude voeten zijn dus voorbij! Al onze inlegzolen en steunzolen van schapenvacht zijn van de hoogte kwaliteit, ecologisch gelooid en van bekende herkomst. Door de organische werking zullen er geen vieze en nare geurtjes achterblijven in de schoenen. Een zeer effectieve, duurzame oplossing wanneer je ook vaak last heeft van koude voeten!

"Schapenvacht is luchtdoorlatend, hierdoor blijven jouw voeten en de vachtzool droog.."

Exclusieve Vadret inleg- of steunzolen gemaakt van echte lamsvacht werken isolerend. Doordat vacht luchtdoorlatend is, blijven jouw voeten en de vachtzool droog. Dat zorgt ervoor dat je voeten lekker warm blijven met als resultaat, een zeer prettig draag- en loopcomfort. Vachtzolen vormen zich naar verloop van tijd naar jouw voeten en dat heeft een positieve werking op het hoge comfort. De door Skystep aangeboden schapenvacht inleg- en steunzolen van het merk Vadret hebben geen (voelbare/irritante) stikranden rond om de inlegzool. Door de goede pasvorm altijd passend in ieder type schoen, makkelijk uitneembaar zodat je ze in meerdere schoenen kunt dragen!

Wist je dat?

Onze vachtzooltjes ook uitstekend geschikt zijn voor gebruik in jouw sneakers, Uggs, wandelschoenen, hardloopschoenen, werkschoenen en/of rubberlaarzen!

Een greep uit ons assortiment

Heb jij last van koude voeten? Bekijk dan eens deze inlegzolen tegen koude voeten. Wil je binnen ook voor warme voeten gaan? Kijk dan eens tussen onze sloffen, pantoffels en (huis)slippers.

Lamsvacht Winter Inlegzool

Lamsvacht Winter Inlegzool (1062)

12,9514,95

Shepherd Pantoffels Annie Leopard

Shepherd Pantoffels Annie Leopard – dames

74,95

Lamsvacht Winter Kindersteunzool

Lamsvacht Winter Kindersteunzool (0175)

19,95

Nieuwste berichten

Volg ons

Heb je een vraag?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Laat een reactie achter